Pečivo, potreby na pečenie a varenie

Čerstvé a dopekané pečivo včitane potrieb na pečenie


Upresniť vyhľadávanie


5ks Rožok 50g
zloženie: múka, soľ, droždie, vajíčkavýrobca: pekáreň oremus, pekáreň danubia (podľa závozov a dostupnosti)..
0.80€
Droždie 42g
uniferm pekárske droždie 42g. môže sa líšiť výrobca, podľa dostupnosti..
0.26€
Laguna piškóty 250 g
Trvanlivé pečivo.ZloženiePšeničná múka, Vajcia, CukorAlergény sú vyznačené v zložení hrubším písmom.Výživové hodnotyVýživové hodnotyna 100 g:%RP*Energia1626 kJ / 383,98 kcal19,37%Tuky3,49 g4.99%z toho nasýtené mastné kyseliny0,091 g0,46%Sacharidy79,67 g30,64%z toho cukry40,09 g44,54%Vláknina1,556 g6,22%Bielkoviny9,25 g18,50%Soľ0,05 g0,90%*RP - referenčný príjem priemerného dospelého (8400kJ / 2000kcal)Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)..
1.10€
Tekvicový chlebík 300g
Chlebík s tekvicovými jadierkami.  doba doručenia cca 2hobsahuje alergén glutén, orechy a iné jadierka, vajcia..
2.40€
Thymos droždie sušené 10g
Použitie:Sušené droždie dôkladne premiešame s múkou a spracujeme s ďalšími prísadami podľa receptu. Pred pečením necháme cesto nakysnúť (cca 30 – 60 minút). Obsah 10 g vystačí na cca 1 kg múky.Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.Dávkovanie:1-2 čajové lyžičky (cca 5 g) postačujú na 500 g múky.10 g sušeného droždia zodpovedá 1 kocke čerstvého droždia (42 g)...
0.46€
Thymos kypriaci prášok do pečiva 12g
Použitie:ako prísada na pečenie, pri príprave treného, krehkého, piškótového a perníkového cesta. Kypriaci prášok zmiešame s múkou a pridáme do cesta...
0.22€
Thymos vanilínový cukor 20g
Použitie:ako prísada na pečenie, dochucovanie múčnikov, krémov, pudingov a na posýpanie koláčov...
0.22€
Thymos zemiakový škrob 200g
Použitie:Zemiakový škrob vyniká svojou jemnosťou. Je vhodný na zahusťovanie polievok, omáčok, krémov, obzvlášť vhodný je pri príprave mäsových pokrmov ázijskej kuchyne, ale i pre zjemnenie múčnikov, koláčov, pudingov, pečiva a sušienok.Dávkovanie:Škrob najprv rozpustíme v studenej vode a potom ho vlejeme do vriacej tekutiny a necháme zovrieť.Na 1 liter tekutiny pridáme toto množstvo škrobu:polievky: 10-15 gomáčky: 20-40 gJedna polievková lyžica je asi 10 g škrobu.Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu...
1.28€
Zobrazenie 1 až 8 z 8 (1 stránok)